Кількість
|
Вартість
|
||
|
Steambake - Ідеальна випічка хліба та тортів завдяки паруванню пари на першому етапі випічки явно покращує його кінцевий результат. Хліб і торти чудово вирощуються та вологі всередині, а операція з гарячим повітрям забезпечує золоту, хрустку скоринку. І страва рівномірно запечена. Екстракт з плодів солодкого смаку і отримайте делікатну консистенцію, використовуючи функцію сушіння при температурі від 50 ° С до 100 ° С Безпечна та зручна пастеризація препаратів, всі поживні речовини та насолоджуйтесь ідеальним смаком домашніх консервів Як тільки ви хочете.
Чорна емаль - міцна і проста в очищенні
Чорна емаль - це міцне покриття, яке ще більше полегшує очищення камери духовки.
Тип товару | Кухня |
Встановлення | відокремлений |
Тарілка | газовий |
Режими приготування їжі | гаряче повітря |
Функції духовки | Нижче нагрівання | Вентилятор (Еко) |
М'ясний зонд | |
Клас енергоефективності | |
Споживання енергії при стандартному навантаженні [KW] | |
Споживання енергії, вентилятор [кВт/цикл] | |
Температурний діапазон | 150 ° C-250 ° C |
протвини додаються до духовки | 1 емальоване смаження (чорне) |
нержавіюча сталь | |
Рівень випічки | |
Екскурсовод | сходи |
Загальне споживання електроенергії [в] | 2506.1 |
Сила нагрівача гарячого повітря [в] | |
Сила верхнього нагрівача [в] | |
Сила нижнього нагрівача [в] | |
Потужність нагрівача на грилі [в] | |
Потужність освітлення [в] | |
Освітлення | 1 | |
Корисна ємність [l] | |
Площа найбільшої нагрівальної пластини - верхня духовка [CM2] | |
Двері | подвійне скло |
Висота на кухонній дошці [мм] | |
Ширина [мм] | |
Глибина [мм] | |
Напруга [V] | |
Чиста вага [кг] | |
Брутальна вага [кг] | |
Висота пакету [мм] | |
Ширина упаковки [мм] | |
Глибина упаковки [мм] | |
Шари зберігання | |
Код продукту (PNC) | 943 005 322 |
Ми використовуємо файли cookie, щоб полегшити користувачам користуватися веб -сайтом. Залишаючись на цій сторінці, користувач погоджується з цим використанням. Додаткову інформацію можна знайти за адресою: https: //www.-----com/privacy-notice.