Кількість
|
Вартість
|
||
|

відкритому, напіввідкритому та закритому — Braun MultiGrill 9 є максимально універсальним. Оснащений функцією обсмажування, він дозволяє приготувати ідеально випечені стейки ззовні і соковиті всередині. Велика робоча поверхня плит дозволяє готувати повноцінну їжу навіть для 8 осіб. Один гриль — безліч можливостей. Від соковитих стейків до пишних млинців.;

3 функціональні налаштування гриля
Велика потужність і максимальна температура 230°C
2 гриль-плити і 2 гладкі
Вбудовані елементи опалення
Незалежні електронні термостати
відкритий, напіввідкритий і закритий стан. Відкритий стан забезпечує величезну робочу поверхню пластин, на яких можна приготувати два види страв при двох різних температурах. Закритий стан чудово підходить для приготування бургерів і паніні. Завдяки цьому ви скоротите час приготування, а підготовлені страви будуть ідеально підпеченими з обох сторін. Напіввідкритий стан забезпечує грилювання без прямого контакту з верхньою платою — ідеально для запікань і делікатних інгредієнтів.;
За допомогою потужності 2000 Вт та вбудованих нагрівальних елементів серія Braun MultiGrill гарантує відмінні результати грилювання. Вбудовані нагрівальні елементи швидко та рівномірно поширюють тепло по поверхні, завдяки чому гриль ефективно досягає бажаної температури.
Гриль-сковороди чудові для приготування м'яса та овочів, тоді як гладкі ідеальні для приготування бекону, яєць, млинців або риби. Крім того, вони мають антипригарне покриття і їх можна мити у посудомийній машині.
при нижчій температурі на другій. Крім того, на двох великих поверхнях гриля ви приготуєте їжу для навіть 8 осіб. Тому ви можете організувати смачний бенкет для родини та друзів.;
це швидке підсмажування зовнішнього шару м’яса, яке дозволяє отримати хрустку і смачну кірочку на поверхні, зберігаючи м’ясо соковитим і м’яким всередині. Ця функція підвищує температуру до 250° і часто використовується для грилювання великих шматків м’яса, таких як стейки, курячі грудки або свинячі котлети, але також для приготування креветок або лосося.;
швидше очищення і здоровіше грилювання.;
Після охолодження можна протерти плити ганчіркою або помістити у посудомийну машину. Гриль має систему блокування, яка забезпечує безпечний транспорт і зберігання пристрою.